Hekwerk

FencePro levert hekwerk en poorten rondom uw huis, bedrijfspand, sportterrein, enz.. Onze producten staan meestal op de erfgrens en geven daardoor mede uitstraling aan hetgeen ze beschermen.

Simpel gezegd: “Ons visitekaartje is ook het uwe!”.
Wij beloven u een mooi visitekaartje!

Dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmathekwerk is opgebouwd uit staanders waartussen of waartegen dubbelstaafmat panelen worden gemonteerd.
Het is een zeer sterk, stijf hekwerk met een industriële look.

Vanwege de smalle mazen is het moeilijk inklimbaar/doordringbaar en daardoor toepasbaar op vele terreinen.

Dubbelstaafmathekwerk is verkrijgbaar in verzinkte uitvoering en kan worden voorzien van een coating in diverse kleuren.

Foto’s

Gaashekwerk

Gaashekwerk is opgebouwd uit stalen staanders die bespannen worden met geplastificeerd harmonicagaas. Op deze wijze ontstaat een fijnmazig transparant hekwerk dat verkrijgbaar is in diverse hoogtes en kleuren. Het kan worden voorzien van bovenbuis en/of puntdraden waardoor de wat lagere beveiligingsgraad wordt verhoogd.

Gaashekwerk is verkrijgbaar in verzinkte uitvoering en kan worden voorzien van een coating in diverse kleuren.

Foto’s

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is opgebouwd uit staanders waartussen spijlenelementen worden gemonteerd.
Deze spijlenelementen bestaan uit horizontale liggers waartussen of waardoor ronde of vierkante spijlen worden aangebracht. Door te kiezen voor zwaardere liggers en spijlen wordt de beveiligingsgraad verhoogd.
Spijlenhekwerk heeft in basis een strakke industriële look maar kan door toepassing van bijv. ringen en speerpunten een meer romantische uitstraling krijgen.

Spijlenhekwerk is verkrijgbaar in verzinkte uitvoering en kan worden voorzien van een coating in diverse kleuren.

Foto’s

Geleidehekwerk

Geleidehekwerk is opgebouwd uit verticale staanders met daarboven een horizontale buis. Het is bedoeld om verkeer (fietsers/auto’s) te weren uit bepaalde delen van een terrein. Het is verkrijgbaar in diverse hoogtes en krijgt door verzwaring van het gebruikte materiaal een steeds hogere beveiligingsgraad. Het is verkrijgbaar van licht plantsoenhekwerk tot ramkraak-beveiliging.

Geleidehekwerk is verkrijgbaar in verzinkte uitvoering en kan worden voorzien van een coating in diverse kleuren.

Foto’s

Sporthekwerk

Sporthekwerk wordt gebruikt voor de veiligheid van mensen op en rondom het sportveld.
Afhankelijk van het type sport wordt een materiaalkeuze gemaakt. Vaak wordt vanuit overkoepelende instanties exact aangegeven waaraan de sportafrastering dient te voldoen.

FencePro heeft ruime ervaring met de materialen en de montage hiervan. Ook activiteiten in het voortraject zoals aanpassingen aan het straatwerk en het maken van betonfundaties kunnen worden gerealiseerd.

Foto’s

Maatwerk

Het komt vaak voor dat met standaard hekwerkmateriaal niet het optimale eindproduct kan worden gemaakt.
De oplossing is simpel: “Dan maken we het op maat!”.
Wel proberen wij benodigd maatwerk reeds in het voortraject te tackelen. Vaak kost het dan nauwelijks meer dan een standaard oplossing.

Foto’s